چهارشنبه ۲۱ خرداد ۰۴

آيا با معجون شيره انگور براي حفظ سلامتي تان آشنا هستيد

۱۲ بازديد

شيره انگور  چه فوايدي دارد؟

 

شيره انگور  زماني كه به ميزان مناسب مصرف شود، منبع خوبي از انرژي است، يك ماده مغذي كه به دليل داشتن آهن و كلسيم از رشد استخوان حمايت مي كند و كم خوني را تسكين مي دهد. شيره انگور ملاير ??تعادل گرمايي بدن را هنگام مصرف در هواي سرد فراهم مي كند و با محتواي آنتي اكسيداني خود سيستم ايمني را تقويت مي كند.

شيره انگور  از آنجايي كه حاوي گلوكز و فروكتوز است پس از مدت كوتاهي پس از مصرف بدون نياز به هضم وارد خون مي شود و به دليل داشتن كلسيم، پتاسيم، منيزيم، كروم، آهن و B، منبع بالايي از ويتامين ها و مواد معدني است. ويتامين هاي B1، B2، B3) يك قاشق غذاخوري (10 گرم) شيره انگور  است، به طور متوسط ??15 كالري دارد و حاوي حدود 1 ميلي گرم آهن، 40 ميلي گرم كلسيم است.

صد گرم شيره انگور  تقريباً 293 كالري انرژي مي دهد. شيره انگور  با انرژي بالا منبع غذايي مهمي است. به ويژه براي كودكان، ورزشكاران، مادران باردار و شيرده، شيره انگور  كه تشكيل گلبول هاي خوني (گلبول هاي قرمز) را در بدن فراهم مي كند، براي كم خوني مفيد است، زيرا سرشار از آهن است، به دليل داشتن خاصيت محافظتي در برابر بيماري ها، داراي خاصيت محافظتي در برابر بيماري ها است. تقويت مقاومت بدن و سيستم ايمني منبع خوبي از كلسيم براي افرادي است كه نمي توانند شير مصرف كنند (عدم تحمل لاكتوز و حساسيت به پروتئين شير) به دليل خاصيت پاك كنندگي خون از گرفتگي عروق و رگ ها جلوگيري مي كند. از تشكيل تصلب شرايين جلوگيري مي كند. ”

در بازار متلاطم كنوني قيمت شيره انگور اصل و خالص يا همان شيره انگور عسلي ملاير، بسيار متغير است. اما به شما پيشنهاد خريد شيره انگور خانگي را مي كنيم، چرا كه هر نوع صنعتي و كارخانه اي تحت عنوان ارگانيك بودن كذب محض است و فقط شيره انگور محلي قابل اعتماد است.

 

 شيره انگور براي كم خوني مفيد است

 

شيره انگور  كه به دليل داشتن آهن به راحتي در بدن جذب مي شود باعث افزايش توليد خون مي شود، كم خوني منبع غذايي است كه مي گويد خوب است، پك بعد از شير و لبنيات شيره انگور  كه يكي از بهترين منابع كلسيم است. براي رشد و سلامت استخوان بسيار مهم است.

شيره انگور  به دليل داشتن پتاسيم غني در تنظيم فشار خون بسيار موثر است. آنتي اكسيدان شيره انگور  با افزايش مقاومت بدن، سيستم ايمني را تقويت مي كند. معروف است كه به دليل اثر محافظتي در برابر بيماري ها براي سرفه و خلط مفيد است.

 

پيوندها تقويت مي شوند چون منبع خوبي از كلسيم است، ساختار استخوان را تقويت مي كند. همچنين به داشتن دندان هاي سالم كمك مي كند. محافظت در برابر بيماري هاي استخواني در زنان به ويژه در دوران يائسگي را فراهم مي كند.

 

رفع يبوست با شيره انگور ملاير

 

تسكين دستگاه گوارش از جمله فوايد شيره انگور است. معده و روده را آرام مي كند.

 

 

 

فوايد شيره انگور براي بيماري هاي كبدي

 

شيره انگور  كه گردش خون را متعادل و تنظيم مي كند نيز نقش حمايتي در درمان اختلالات كبدي دارد. به خصوص در افراد سيگاري، عروق و كبد، آسيب ريه به ترميم كمك مي كند.

 

 

 

 

 

شيره انگور  يك آنتي اكسيدان عالي

 

  • يك قاشق غذاخوري شيره انگور حاوي مقادير قابل توجهي آنتي اكسيدان و منگنز است.
  • منگنز از DNA در برابر راديكال هاي آزاد محافظت مي كند.
  • به عنوان يك آنتي اكسيدان موثر، تصور مي شود كه شيره انگور از فرد در برابر سرطان و بيماري هاي قلبي محافظت مي كند.

 

 

شيره انگور براي سلامت جنسي

 

به توليد سالم هورمون هاي جنسي كمك مي كند. در نتيجه ميل جنسي را افزايش داده و از سلامت جنسي محافظت مي كند.

 

حاوي بسياري از مواد معدني مفيد است

 

 نياز روزانه به كلسيم، پتاسيم، منيزيم و آهن را برآورده مي كند. به دليل داشتن مواد معدني بالا، مي توان از آن در دوران بارداري، شيردهي و دوره هاي بهبودي استفاده كرد.

 

خواص آنتي اكسيداني شيره انگور  

 

در مقايسه با ساير قندها و شيرين كننده ها داراي نسبت بالايي از آنتي اكسيدان ها است. آنتي اكسيدان ها از بدن در برابر آسيب هاي اكسيداتيو مرتبط با اختلالات مختلف و بيماري هاي دژنراتيو محافظت مي كنند. اين باعث مي شود كه شيره انگور  جايگزين بهتري براي شكر تصفيه شده براي اكثر افراد باشد.

 

دردهاي قاعدگي را تسكين مي دهد

 

شيره انگور  منبع خوبي از آهن است و مي تواند در كنترل قاعدگي زناني كه در معرض خطر كمبود آهن به دليل از دست دادن خون هستند بسيار موثر باشد. در مقايسه با ساير منابع چربي مانند گوشت قرمز، جايگزين بهتري براي آهن براي كمك به بدن است.

 

كاهش وزن با شيره انگور درجه يك

 

 پلي فنول هاي موجود در شيره انگور  داراي اثرات آنتي اكسيداني هستند كه مي توانند در كاهش چاقي و كاهش وزن موثر باشند. در مطالعه اي كه براي ارزيابي تاثير شيره انگور  بر رژيم غذايي پرچرب انجام شد، مشخص شد كه اين عصاره با كاهش جذب كالري در بدن به كاهش وزن و محتواي چربي بدن كمك مي كند.

 

تنظيم فشار خون با شيره انگور

 

شيره انگور محلي بايد در تغذيه كودكان خردسال، كساني كه نمي توانند وزن اضافه كنند و كساني كه از بي اشتهايي و خستگي رنج مي برند، گنجانده شود.

شيره انگور ، اگزما، پسوريازيس، آكنه و ساير بيماري هاي پوستي كه به عنوان ماده غذايي كمكي در درمان استفاده مي شود، گفت: به لطف محتواي پتاسيم، فشار خون متعادل مي شود.

 

يبوست را برطرف مي كند تسكين دستگاه گوارش از جمله فوايد شيره انگور  انگور است. معده و روده را آرام مي كند.

 

شيره انگور  يك منبع انرژي سالم و پاك

 

كربوهيدرات ها و چربي هاي موجود در شيره انگور  در بدن به انرژي تبديل مي شوند. حاوي مقدار زيادي آهن است، به بدن در ذخيره انرژي كمك مي كند، آهن همچنين يك ماده ضروري براي انتقال اكسيژن در خون به روش سالم است.

 

از سلامت روده بزرگ محافظت مي كند

 

شيره انگور  بسيار غني از كلسيم است، روده بزرگ را از سموم پاك مي كند. كلسيم معمولا با كاهش خطر سرطان روده بزرگ مرتبط است.

 

شيره انگور انبار آهن

 

يك قاشق غذاخوري شيره انگور  20 درصد آهن مورد نياز بدن را تامين مي كند. كمبود آهن باعث بسياري از مشكلات سلامتي از جمله سرگيجه، خستگي، ريزش مو، تحريك پذيري و كم خوني مي شود. آهن در دوران قاعدگي براي زنان اهميت ويژه اي دارد. آهن نقش مهمي در عملكرد خون و سلول دارد و براي توليد انرژي ضروري است. همچنين به بدن در مبارزه با عفونت ها كمك مي كند، از عملكرد مغز و عضلات حمايت مي كند و به سيستم ايمني بدن كمك مي كند.

 

ساير فوايد اعجاب انگيز شيره انگور

 

  • در دوران بارداري قابل مصرف است
  • از آنجايي كه حاوي مواد معدني زيادي است، در دوران بارداري، شيردهي و پس از زايمان مفيد است.
  • رشد سالم سلول ها را تقويت مي كند و باعث ترميم سريع و آسان بافت در هر نوع آسيب پوستي مي شود.
  • تشكيل گلبول هاي قرمز خون را افزايش مي دهد. سيستم ايمني بدن را تقويت مي كند.
  • سلامت جنسي را بهبود مي بخشد شيره انگور توت سرشار از منگنز معدني كمياب است كه تصور مي شود به توليد هورمون هاي جنسي سالم كمك مي كند.
  • منگنز نقش حياتي در عملكرد سيستم عصبي، جلوگيري از لخته شدن خون و توليد انرژي از كربوهيدرات ها دارد. كمبود منگنز مي تواند باعث ناباروري، خستگي عمومي و ضعيف شدن استخوان ها شود.
  • استخوان ها را سالم نگه مي دارد شيره انگور منبع خوبي از كلسيم است. كلسيم نقش مهمي در حفظ سلامت استخوان، عملكرد آنزيم ها و عملكرد غشاي سلولي دارد. كلسيم نقش مهمي در محافظت از دندان هاي سالم و همچنين محافظت از بدن در برابر بيماري هاي استخواني كه در دوران يائسگي شايع هستند، ايفا مي كند.
  • خواص ضد التهابي خواص ضد التهابي و آنتي اكسيداني شيره انگور يك جزء قابل اعتماد براي كاهش چنين بيماري هايي است. اين به طور موثر در آماده سازي هاي دارويي خاص براي درمان بيماري هاي التهابي مانند روماتيسم و ??نورالژي استفاده شده است.
  • رشد را بهبود مي بخشد. به ويژه براي كودكان در حال رشد و تكامل مفيد است. به لطف مواد معدني و ويتامين هايش باعث رشد سالم مي شود.
  • از سيستم عصبي محافظت مي كند. به لطف منيزيم موجود در آن، با متعادل كردن حجم كلسيم در اعصاب و عروق خوني، اعصاب را آرام مي كند.
  • براي سردرد و خستگي مفيد است. به لطف ويتامين ها و مواد معدني موجود در آن، خستگي را از بين مي برد. سردرد را تسكين مي دهد.

 

 

شيره انگور  ذخيره پتاسيم

 

يك قاشق غذاخوري شيره انگور  حدود 14.5 درصد پتاسيم را تامين مي كند. پتاسيم براي حفظ سلامت قلب و عروق و افزايش تراكم استخوان بسيار مهم است. اين ماده به سلامت فشار خون پايين كمك مي كند. خطر حمله قلبي و سكته را كاهش مي دهد.

 

 

 

شيره انگور  انبار كلسيم

 

كلسيم نه تنها براي محافظت از استخوان ها و دندان هاي سالم، بلكه براي سلامت روده بزرگ، سلامت قلب، لخته شدن خون، فعاليت عصبي مغز و عملكرد ماهيچه ها نقش حياتي دارد. تنها يك قاشق غذاخوري شيره انگور  17 درصد كلسيم را تامين مي كند.

 

شيره انگور  انبار سلنيوم

 

يك قاشق غذاخوري شيره انگور  به طور متوسط ??5 درصد نياز سلنيوم را برآورده مي كند. سلنيوم در عملكرد تيروئيد، محافظت آنتي اكسيداني، پيشگيري از سرطان، سلامت قلب و عروق و پيشگيري از بيماري هاي التهابي مانند آرتريت روماتوئيد بسيار موثر است. كمبود سلنيوم مي تواند باعث اين مشكلات و ساير مشكلات سلامتي شود.

 

فوايد شيره انگور  به عنوان B6

 

يك قاشق غذاخوري شيره انگور  7.5 درصد ويتامين B6 را تامين مي كند. ويتامين B6 براي سيستم ايمني، سيستم عصبي، تشكيل سلول، سلامت خون و توليد انرژي ضروري است. همچنين اعتقاد بر اين است كه داراي خواص ضد التهابي و ضد سرطاني است.

 

برخي از مزاياي ديگر شيره انگور  عبارتند از:

 

شيره انگور

 

- مزاياي زيادي براي بيماران مبتلا به كمبود خون فراهم مي كند

- براي زخم خوب است.

- براي بيماران آسم و برونشيت تسكين مي دهد

- مقاومت بدن را در هواي سرد افزايش مي دهد

- ذخيره انرژي براي ورزشكاران

- به رشد و تكامل نوزادان كمك مي كند

- نقش مهمي در رشد هوش كودكان دارد

- موثر در بيماري هاي دهان و گلو

 

شيره انگور  فخري

 

- خون را در بدن افزايش مي دهد

- انرژي بدهيد

- اشتها را باز مي كند

- براي رشد كودك در دوران بارداري بسيار مفيد است

- تقويت كننده معده، روده، كليه ها

- براي سفتي عروق مفيد است

- گردش خون را آرام مي كند

 

شيره انگور زرد

 

- براي عفونت هاي تنفسي مفيد است

- به بدن نشاط مي بخشد

- خون را پاك مي كند

- براي گرفتگي معده و مشكلات دستگاه گوارش مفيد است

 

شيره انگور شاني

 

- كلسترول را كاهش مي دهد و فشار خون را متعادل مي كند

- از قلب حمايت مي كند

- قدرت جنسي و تعداد اسپرم را افزايش مي دهد

- بدن را تقويت مي كند

- در برابر كم خوني بسيار موثر است

- دندان ها را تغذيه مي كند، استخوان ها را تقويت مي كند

- روده ها را اجرا مي كند

- مفيد براي كودكان و زنان باردار

 

شيره انگور  قرمز

 

- مناسب براي برونشيت، سرفه، يرقان، خارش، اگزما، تهوع

- از ريه و كبد پشتيباني مي كند

- خون مي سازد و انرژي مي دهد

 

شيره انگور  سياه

 

- به عنوان يك غذاي حمايت كننده براي كم خوني استفاده مي شود زيرا حاوي مقدار زيادي آهن است.

- شير مادر را زياد مي كند

- خستگي، خستگي مفرط را برطرف مي كند

- در عفونت هاي دهان و گلو استفاده مي شود

- براي بيماران مبتلا به كم خوني كه خون را تميز مي كند توصيه مي شود

- فشار خون را كاهش مي دهد

- براي بيماري هاي مزمن دستگاه گوارش مفيد است

- ترشحات معده را افزايش مي دهد

- سيستم گوارش را تنظيم مي كند

- تقويت كننده مو و دندان

- قابل استفاده در درمان گاستريت مزمن و هپاتيت.

 

فروش شيره انگور

 

فروش شيره انگور در سطح اينترنت بسيار گسترده است. اما همانطور كه مي دانيد شيره انگور ملاير بهترين نوع شيره انگور خانگي و محلي در ايران مي باشد.در همين قسمت لينك ورود به بهترين فروشگاه را برايتان قرار داده ايم.

مشخصات درخت فندق

۱۲ بازديد

مشخصات درخت فندق

طبق بررسي ها و تحقيقاتي كه كارشناسان و مهندسان مجموعه alpha nahal انجام داده اند: فندق درختچه اي است با ارتفاع 1/5 متر كه معمولا بلند نمي شود ولي در مواردي كه شرايط آب و هوايي مساعد و خاك بسيار حاصل خيز باشد به ارتفاع 6 تا 7 متر (گاهي بيشتر) در مي آيد و به سهولت جنگلي انبوه به وجود مي آورد. بومي اروپا و آسياي صغير است كه كشت آن از زمان هاي بسيار قديم در ايران متداول بوده و به صورت خودرو در جنگل هاي ارسباران، تالش، زنجان ديده مي شود. درخت فندق پهن و نوك تيز با دو رديف دندانه، به رنگ سبز يا دم برگي بطول تقريباً يك سانتي‌متر مي باشد.

 فندق داراي دو نوع گل نر و ماده است كه به صورت سنبله آويخته در پاييز ظاهر مي شود. نوع نر اين گل‌ها داراي ? تا ? پرچم است و مجموعه آن به صورت سنبله هاي آويخته در پاييز ظاهر مي‌شود. هر گل آذين گل‌هاي ماده فندق 10 عدد گل كوچك دارد اما در هر خوشه 3-2 عدد ميوه تشكيل مي‌شود. گل‌هاي فندق 3 تا 4 سال پس از كاشت ظاهر مي‌شوند. اما باردهي از 5 الي 6 سالگي آغاز مي‌گردد و به مدت 20 – 10 سال درختان فندق باروري اقتصادي دارند.

ميوه آن كه فندق ناميده مي‌شود، در حالت تازه از پوشش سبز رنگي پوشيده شده است ولي تدريجاً پس از خشك شدن از آن جدا مي‌شود. گرچه چوب فندق به سرماي زياد مقاوم است اما به جوانه‌هاي گل فندق در 10- درجه سانتيگراد آسيب جدي وارد مي‌شود و موجب كاهش محصول مي‌گردد.

https://alphanahal.ir/خريد-نهال/

ارقام مختلف فندق

ارقام مختلف فندق را از جهات زير دسته بندي مي كنند :

1- اندازه ميوه

2- ميوه بستن زودهنگام يا “زود ميوه

3- ميوه بستن ديرهنگام يا “دير ميوه

4- گرده دهنده ها

فندق بومي اروپا و آسياي صغير و قفقاز است كه درختچه اي به ارتفاع ??? متر كه در اماكن مساعد به ارتفاع ? تا ? متر (گاهي بيشتر) درمي مي آيد و به سهولت جنگلي انبوه بوجود مي آورد. برگهائي پهن و نوك تيز با دو رديف دندانه، به رنگ سبز و گلهائي بر دو نوع نر و ماده دارد. نوع نر اين گلها داراي ? تا ? پرچم است و مجموعه آن به صورت سنبله هاي آويخته در پائيز ظاهر مي شود.

اصول كاشت و پرورش درخت فندق

فندق درختچه اي به ارتفاع ??? متر كه در اماكن مساعد به ارتفاع ? تا ? متر (گاهي بيشتر) درمي مي آيد و به سهولت جنگلي انبوه بوجود مي آورد. برگهائي پهن و نوك تيز با دو رديف دندانه، به رنگ سبز و گلهائي بر دو نوع نر و ماده دارد. نوع نر اين گلها داراي ? تا ? پرچم است و مجموعه آن به صورت سنبله هاي آويخته در پائيز ظاهر مي شود. ميوه آن كه فندق ناميده مي شود، در حالت تازه از پوشش سبز رنگي پوشيده شده است.ولي تدريجاً پس از خشك شدن از آن جدا مي شود. گونه C.avellana به عنوان فندق اروپائي شناخته شده و بصورت تجاري كاشته مي شود. در اثر دو رگه گيري اين گونه با ساير گونه هاي موجود در اين جنس تنوع زيادي در ارقام فندق ايجاد شده است.

فندق بومي اروپا و آسياي صغير و قفقاز است . پرورش درخت فندق از زمانهاي قديم معمول بوده و كشت آن در اروپا از قرن جهاردهم ميلادي رو به توسعه گذاشت و بتدريج در ممالك اطراف حوزه درياي مديترانه متداول گرديد . پرورش باغي اين درخت در ايتاليا با كشت ? واريته در سال ???? شروع شده همچنين واريته هاي زيادي در سال ???? در انگلستان شناخته شد . فندق رقم كنتيش كاب كه بنام دوچيلي هم معروف است از يك گياهچه فندق كه در سال ???? كاشته شد بدست آمده و هنوز هم كشت ميشود.

فندق به دليل داشتن ريشه هاي افشان و فرم رشد درختچه اي و با پاجوش دهي فراوان مي توان در جلوگيري از فرسايش خاك و تثبيت آن بسيار موثر واقع شود. فندق از گياهان كم توقع و مقاوم به عوامل نامساعد محيطي ميباشد. ميزان توليد فعلي فندق در جهان ?? %‌ كمتر از نياز بازارهاي جهاني است. بنابراين توليد اين محصول از نظر اقتصادي داراي اهميت ويژه اي است . همچنين فندق به دليل داشتن قابليت نگهداري طولاني و حمل و نقل آسان مي تواند درآمد قابل ملاحظه اي را برا ي كشاورزان تأمين نمايد . كشت فندق در اراضي شيب دار مي تواند علاوه بر تثبيت خاك ،‌باعث تبديل اراضي ديم كم بازده به باغهاي اقتصادي مي گردد . در ايجاد اشتغال مولد بسيار موثر مي باشد.

نكات لازم براي كاشت درخت فندق:

تنها نكاتي كه در زمان كاشت فندق بايد به آن بايد اهميت دهيد اين است كه درخت فندق پر ريشه است و در عين كم ارتفاع بودن بايد فاصله مناسب را براي رشد ريشه‌ها در اختيار درختچه قرارداد. به همين دليل فاصله مناسب براي هر درخت با درخت ديگر 4.5 تا 6 متر است. بهتر است درختان به‌صورت خطي كاشته شود؛ چراكه در زمان گرده‌افشاني مي‌توانيد ميوه‌هاي بيشتري را بارور كنيد.

نكته مهم بعد كه در زمان كاشت نهال فندق بهتر است به آن اهميت دهيد زمان كاشت است. براي كاشت درختچه حتماً درزماني كه نهال يا پاجوش در خواب زمستاني است اقدام به ‌قرارگيري در خاك كنيد.

زمان كاشت درخت فندق

پس از پايان سرماي زمستان و اوايل بهار بهترين زمان براي كاشت نهال مي باشد. قبل از كاشت، ريشه نهال ها در محلول آب، خاك و كود حيواني قرار داده ميشود، اين كار در ميزان گيرايي نهال هاي جوان بسيار مؤثر است و پس از آن نهال هاي تيمار شده به نحوي در چاله قرار داده مي شوند كه طوقه نهال ها در بالاتر از سطح خاك قرار گيرد.

تهيه چاله براي كاشت درخت فندق

گودال ها بايستي قبلا آماده شده باشند. زمان گود برداري با زمان درختكاري در ارتباط است، بدين معنا كه اگر موقع كاشت نهال اواخر پاييز است، چاله ها بايستي در تابستان و اگر موقع كاشت نهال در زمستان است، چاله ها بايستي در پاييز حفر شده باشند.

ابعاد گودال بستگي به نوع خاك و اندازه ريشه دارد. ابعاد گودال بايستي به نحوي باشد كه ريشه.ها در موقع كاشت با ديواره تماس پيدا نكنند. در خاك هاي مرغوب گودال مي بايستي فضايي بين 30 الي 60 سانتي متر .از نوك ريشه ها تا انتهاي گودال داشته باشد و اين فضا براي خاك.هاي نامرغوب مي بايستي بيشتر مد.نظر قرار گيرد. معمولا قطر چاله ها بين 30 الي 70سانتي متر.خواهد شد. در صورتي كه از مته پشت تراكتور استفاده.شود، قطر چاله حدود 40 سانتي متر خواهد بود.

تنظيم فاصله بين درختان يكي از شرايط كاشت درخت فندق

به طور كلي فواصل كاشت فندق در زمين هاي دشت 5×4 متر و به صورت سيستم مستطيلي است. اين فاصله در مناطق كوهستاني به 4×4 متر بر روي خطوط تراز تغيير مي.يابد تا جلوي فرسايش خاك گرفته شود.

شرايط و نحوه مراقبت از درخت فندق:

زميني كه قصد داريد در آن درختان فندق بكاريد بايد زهكشي بهتري داشته باشيد. به خاطر داشته باشيد نيازي نيست كه خاك آن منطقه خيلي غني باشد؛ چراكه درصورتي‌كه خاك مواد معدني و مغذي زيادي داشته باشد برگ‌هاي درخت بيش‌ازاندازه رشد مي‌كند.

درخت فندق هر دو مدل گل از لحاظ جنسيتي يعني هم ماده و هم نر را دارد. اين موضوع بدان معنا نيست كه درخت مي‌تواند خود بارور باشد. باروري درخت به‌واسطه گرده‌افشاني است، پس بهتر است درختان فندق را به صورتي گروهي و خطي بكاريد. خطي كاشتن فندق كمك مي‌كند در زمان گرده‌افشاني ميزان بيشتري گرده‌هاي فندق به دام افتد.

نكته‌ ديگري كه در زمان كاشت درخت فندق بايد به آن توجه كنيد زمان گرده‌ افشاني گل‌ها است. درصورتي‌كه از نهال فندق با گونه‌هاي مختلف استفاده مي‌كنيد نمي‌توانيد براي به دام افتادن گرده‌ها زياد اميدوار باشيد. گرده‌ افشاني هر گونه با گونه ديگر در زمان متفاوتي صورت مي‌ گيرد، پس اگر مي‌خواهيد كه درختتان محصول خوبي بدهد تلاش كنيد كه گونه‌ها را مشابه انتخاب كنيد.

رطوبت مناسب فندق

وجود رطوبت كافي يكي ديگر از عواملي است كه براي كشت فندق ضروري است . ميزان رطوبت بين?? تا ?? %‌ براي كشت و پرورش فندق مناسب مي باشد . در صورتي كه ميزان بارندگي ساليانه حداقل ??? ميلي ليتر با پراكنش مناسب در فصول گرم باشد مي توان به كشت ديم فندق اقدام نمود. در غير اين صورت برا ي توليد تجاري آبياري تكميلي درختان در ماههاي خرداد ،‌تير و مرداد الزامي مي باشد.

مالچ پاشي

جهت حفظ رطوبت خاك از موادي مانند كاه و كلش، بقاياي گياهي، مالچ نفتي و غيره استفاده ميشود. مالچ  مانع رشد علف هاي هرز در اطراف نهال شده و در برابر تغيير دماي شديد خاك و از دست دادن آب  نهال را محافظت مي كند .

مراقبت و آبياري درخت فندق:

فندق درخت مقاومي است به همين علت مي‌ تواند در انواع خاك‌ها (به‌جز باتلاقي) رشد فوق العاده اي داشته باشد. همين مقاومت در مورد مصرف آب نيز وجود دارد. درختان بالغ فندق در برابر خشكي مقاوم هستند، اما براي رشد درختچه‌هاي جوان بايد شرايط رطوبتي ثابتي براي درخت فراهم آوريد. اين شرايط به صورتي است كه هرگز نبايد اجازه دهيد خاك اطراف درختچه كاملاً خشك شود.

در صورتي‌ كه قصد داريد نهال فندق را در آب‌ و هواي خشك بكاريد، بايد مراقبت بيشتري را براي رشد درخت انجام دهيد. در زمان فصل رشد و زماني كه درخت فندق به خواب نرفته بايد به‌صورت مداوم رطوبت مناسب و نرمالي را براي آن فراهم كنيد.

مديريت آفات و بيماري‌هاي پس از كاشت درخت فندق:

درخت فندق در گروه درختان مقاوم قرار دارد به همين علت رشد آن آسان است. در عين رشد خوب درخت به حيوانات، آفات و بيماري‌هايي كه درخت با آن‌ها مواجه مي‌شود بايد توجه كرد. در ادامه به مواردي كه سلامت درختان شما را تهديد مي‌كند اشاره‌كرده‌ايم.

گياهخواران كوچك و بزرگ نهال فندق: درصورتي‌ كه باغ يا باغچه شما حفاظ و ديوار مناسبي به‌ عنوان حريم نداشته باشد، گياهخواران بزرگ مثل گوزن‌ها و در برخي موارد گله‌هاي گوسفند و بز به باغ شما خواهند آمد. گوزن‌ ها و گوسفندان عاشق برگ‌ هاي جوان و تازه درخت فندق هستند. اگر پاي كله بزها به باغتان باز شود بايد قيد درختانتان را بزنيد چون بزها آش را با جايش مي‌خورند. پس حتماً براي باغتان حفاظ و حريم تهيه كنيد.

گياهخواران كوچك مثل سنجاب‌ ها و پرندگاني مثل كلاغ نيز به محصولات باغ شما چشم طمع دارند. به همين علت بهتر است فندق‌ها را در زمان رسيدن سريع برداشت كنيد.

حشرات و آفت‌ها مهم باغ فندق:

حشرات و آفاتي هستند كه به‌ صورت اختصاصي به درخت فندق حمله مي‌كنند. در ادامه به معرفي اين حشرات پرداخته‌ايم.

كرم فيلبرت يا پروانه بلوط: در زمان كاشت درخت فندق حتماً بايد حواستان به اين پروانه‌ها باشد. اين پروانه‌ها با باله‌هايي به رنگ قهوه‌اي و خط‌هايي به همان رنگ اما كم‌رنگ‌تر مهمانان ناخوانده درخت فندق هستند. لارو اين پروانه‌ها در زمستان در خاك‌پاي درخت قرار مي‌گيرد. اين لاروها در فصل بهار به‌صورت شب‌ پره‌ هايي از خاك بيرون مي‌آيند. بعدازآن اين شب‌پره‌ها روي پوست درخت فندق تخم‌ گذاري مي‌كنند. حمله اصلي اين لاروها زماني است كه تخم‌هاي جوان بيرون مي‌آيند و وارد مغز فندق مي‌شوند و از آن تغذيه مي‌كنند.

اگر مي‌ خواهيد به‌ صورت طبيعي اين مهمانان ناخوانده را فراري دهيد، بهتر است گياهاني مثل گل مرواريد، گل هميشه‌بهار و شويد بكاريد. اين گل‌ها حشرات شكارچي مفيد مثل زنبورهاي شكارچي لارو را به باغ شما مي‌كشاند. اين زنبورها با خوشحالي مسئول آفت زدايي از باغ مي‌شوند.

شپشك ها: اين سوسك‌ هاي پوزه‌ دراز در فصل بهار به برگ درختان فندق حمله كرده و آن‌ها را مورد حمله قرار مي دهند. علاوه بر آسيب به برگ‌ها به ساقه‌هاي جوان و پوست درخت نيز آسيب مي‌رسانند. ضرر ديگري كه اين شپش ها وارد مي‌كنند اين است كه در اوايل تابستان درون فندق‌ها تخم‌گذاري مي‌كنند و لارو اين حشرات به ميوه تازه حمله كرده و آن را مي‌خورد.

مشكلي كه وجود دارد اين است كه فندق‌هايي كه موردحمله اين حشرات قرارگرفته‌اند. نمي‌ريزند و شما در زمان برداشت اين فندق‌ها را به همراه فندق‌هاي سالم برداشت مي‌كنيد

يكي از راه‌هاي طبيعي دفع شپشك اين است كه قبل از گل‌دهي درخت با فشار آب شپشك‌ها را از روي آن بريزيد. درصورتي‌كه شپشك‌ها روي خاك بيفتند ديگر نمي‌توانند به درخت حمله كنند. حتي مي‌توانيد بعد از باران درخت را بتكانيد تا اين حشرات از درخت جداشده و بيفتند. بهتر است روي خاك ماده شپشك‌كش بريزيد تا در صورت افتادن آن‌ها روي خاك از حمله مجدد آن‌ها به درخت مطمئن باشيد.

بيماري‌ هاي درختان فندق چه نام دارد؟

اگر قصد كاشت درخت فندق را داريد، بايد حتماً بيماري‌هاي درخت را بشناسيد. در ادامه به معرفي بيماري‌ها پرداخته‌ايم.

قارچ ريشه درخت فندق: (Armillaria) قارچي است كه ريشه درخت فندق را مي‌ پوساند. زماني كه ريشه درخت به اين قارچ آلوده شود برگ‌هاي آن تغيير رنگ داده و يكي پس از ديگري مي‌افتند. بعد از ريزش برگ‌ ها شاخه‌ ها مي‌ ريزند. در برخي موارد در بن گياه قارچ‌هاي زردرنگ ظاهر مي‌شود. اگر درخت شما به اين قارچ آلوده شد، براي جلوگيري از آلودگي ديگر درختان بايد درخت را از خاك درآورده و درجايي بسيار دورتر دفن كنيد.

بيماري باكتريايي درختان فندق: درصورتي‌ كه درخت به بيماري باكتريايي مبتلا شود، شاخه‌ هاي جوان و جوانه‌ها آسيب مي‌بينند. درصورتي‌كه به‌موقع متوجه اين بيماري در درخت نشويد، جوانه‌ها مي‌ميرند و كل شاخه درگير مي‌شود. خوشبختانه در اين بيماري نيازي به حذف كلي درخت نيست. تنها شاخه بيمار را قطع كنيد و آن را دور از باغ و درخت فندق دفن كنيد.

https://alphanahal.ir/hazelnut-seedling/

راهنماي خريد بهترين آسياب قهوه در بازار

۸ بازديد

راهنماي خريد بهترين آسياب قهوه در بازار

Top of Form

در اين پست قصد داريم راهنمايي صفر تا صد براي خريد بهترين آسياب قهوه را داشته باشيم تا شما بتوانيد با خيال آسوده و در كمترين زمان بهترين آسياب قهوه را انتخاب كنيد. قبل از هر چيز بهتر است در مورد انواع آسياب قهوه بررسي داشته باشيد تا بتوانيد گرايندر قهوه مورد نظر خود را گزينش كنيد.

انواع آسياب قهوه در بازار

  • آسياب قهوه خانگي 

اين مدل آسياب همانطور كه از اسمش معلوم است بيشتر براي منازل يا كافي شاپ هاي كوچك مورد استفاده قرار مي گيرد. زيرا توانايي چندان بالايي نسبت به گرايندرهاي صنعتي ندارد. آسياب هاي خانگي بيشتر توانايي آسياب قهوه به صورت درشت و متوسط را دارد و اغلب نمي توانند آسياب قهوه را به صورت پودر نرم آماده كنند. اين مدل آسياب به منظور قهوه ترك مورد استفاده قرار مي گيرد از اين رو دستگاه آسياب قهوه خانگي كه بتواند آسياب قهوه ترك را ارائه دهد بسيار قدرتمند و حرفه اي است. قيمت گرايندر قهوه حرفه اي نسبت به دستگاه آسياب قهوه خانگي .معمولي بيشتر است.

  • آسياب قهوه نيمه صنعتي 

اين مدل آسياب ها بيشتر براي قهوه فروشي ، رستوران ها، كافي شاپ ها مورد استفاده قرار مي گيرد و قدرت و توانايي آنها از آسياب قهوه خانگي بيشتر است. در اصل قدرت موتور، توانايي آسياب، درجه بندي براي انواع آسياب  به صورت ريز و درشت و ... همگي در سطح بالاتري از گرايندرهاي آسياب قهوه خانگي هستند. از اين رو به آنها گرايندر قهوه نيمه صنعتي گفته مي شود. آسياب هاي قهوه نيمه صنعتي قادر هستند در كمترين زمان بيشترين حجم قهوه را آسياب كنند. و همچنين اغلب اين دستگاه ها قابليت آسياب قهوه ترك را دارند. همان طور كه مي دانيد قيمت آسياب قهوه نيمه صنعتي .بسيار بيشتر از آسياب هاي خانگي است.

  • آسياب قهوه صنعتي 

گرايندر آسياب قهوه صنعتي يكي از پرقدرت ترين و حرفه اي ترين آسياب هاي قهوه است كه بيشتر براي قهوه فروش هاي بزگ، رستوران ها و كافي شاپ هاي شلوغ كه حجم آسياب قهوه بيشتر است مورد استفاده قرار مي گيرد. آسياب قهوه صنعتي قيمت .بيشتري نسبت به دو مدل قبلي دارد. قدرت و توانايي آسياب قهوه صنعتي بسيار بيشتر از مدل هاي نيمه صنعتي و خانگي است. اين دستگاه آسياب مي تواند در كمترين زمان ممكن بيشترين حجم آسياب را در ظرفيت هاي مختلف داشته باشد. از اين رو شايد گفت بهترين آسياب قهوه است.

d4_jxr.jpg

بهترين آسياب قهوه برقي خانگي 

مارك ها و برندهاي آسياب قهوه برقي خانگي در بازار زياد هستند و همين مساله سردرگمي براي خريد ايجاد مي كند. اما اگر شما ويژگي هاي بهترين آسياب قهوه خانگي را بدانيد به راحتي مي توانيد بهترين برند را متناسب با بودجه خود انتخاب كنيد.

  • داشتن قدرت و توانايي بالا براي آسياب ( بررسي قدرت موتور)
  • داشتن تيغه هاي محكم و مقاوم با مهارت آسياب يكدست و حرفه اي (تيغه هاي مخروطي - تيغه هاي تخت) (جنس تيغه بهتر است استيل يا جنس آلياژ فولادي باشد.) يكي از مهم ترين قسمت هاي يك اسياب تيغه هاي آن است زيرا اين تيغه ها هستند كه آسياب را انجام مي دهند و مستقيماٌ با دانه هاي سخت قهوه در ارتباط هستند. از اين رو بررسي تيغه دستگاه آسياب قهوه خانگي مهم است.
  • داشتن درجه بندي مناسب ( هر چقدر تعداد درجات آسياب بيشتر باشد دست شما براي آسياب انواع قهوه بازتر است و بالعكس! از اين رو بهتر است آسياب قهوه اي را انتخاب كنيد كه درجه بندي مناسبي داشته باشد و بتواند نياز شما را رفع كند.
  • امكان تميز كردن ساده دستگاه و قابليت شستشو محفظه قهوه ( اثرات قبلي آسياب قهوه در گرايندر باعث مي شود طعم و مزه آسياب هاي قهوه جديد تحت تاثير قرار گيرد و قهوه كيفيت لازم را نداشته باشد به همين دليل بعد از هر بار استفاده بهتر است دستگاه به دقت تميز شود اين مساله زماني كه محفظه قابل جداسازي باشد به راحتي امكان پذير است)
  • توانايي آسياب يكدست و يكنواخت در هنگام آسياب بسيار مهم است زيرا قبل از دم آوري حرفه اي قهوه بايد آسياب خوبي داشته باشيد از اين رو بهتر است اين مساله را در خريد بررسي كنيد.
  • قيمت مناسب نسبت به كارايي و قابليت هاي دستگاه آسياب قهوه خانگي يكي ديگر از مواردي است كه بايد به آن توجه داشته باشيد زيرا برخي آسياب ها بدون دليل قيمت بالايي دارند و كارايي لازم را نيز ندارند و برعكس به همين دليل براي بررسي قيمت گرايندر قهوه بهتر است مقايسه اي بين عملكرد آنها با يكديگر داشته باشيد تا بتوانيد بهترين آسياب قهوه را با توجه به بودجه خود انتخاب كنيد.

 

بهترين آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي 

همانطور كه مي دانيد يك گرايندر قهوه صنعتي و نيمه صنعتي بايد براي به يدك كشيدن بهترين  داراي ويژگي هاي منحصر به فردي باشد از جمله:

  • گرايندر قهوه صنعتي و نيمه صنعتي حتماً بايد داراي فن خنك كنندگي باشد. چرا فن خنك كنندگي براي گرايندرهاي صنعتي و نيمه صنعتي ضرورت دارد؟ شايد اين پرسش براي شما هم مطرح باشد. همانطور كه مي دانيد گرايندرهاي صنعتي براي حجم زيادي از قهوه مورد استفاده قرار مي گيرند از طرفي دانه هاي قهوه سخت هستند در اثر كاركرد دستگاه به صورت ناخودگاه در طولاني مدت دستگاه گرم مي شود و همين گرما مي تواند بر روي كيفيت قهوه اثر بگذارد (باعث برشته شدن قهوه شود) به همين دليل لازم است دستگاه مدتي متوقف شود تا دما و گرماي آن كاهش يابد و اين باعث زمان بر بودن كار مي شود. اين در حالي است كه دستگاه هايي كه داراي فن خنك كنندگي هستند به راحتي مي توانند بدون مشكل در ساعات زيادي بدون هيچ مشكلي كار كنند.
  •  آسياب هاي قهوه صنعتي و نيمه صنعتي بايد تيغه هاي مستحكم و قدرتمندي داشته باشند و البته دقيق نيز باشد. اگر تيغه ها از جنس استيل و فولادي باشند بهترين حالت ممكن است. اما دقت تيغه كاملاً به شكل و نحوه حركت آن وابسته است. اگثر دستگاه هاي قهوه صنعتي از تيغه هاي تخت بهره مي برند. البته همين جا بايد يادآوري كنم برخي از برندهاي آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي قدرت آسياب قهوه ترك را ندارند و نمي توانند آسياب هاي پودري و ريز آماده كنند. به همين دليل بايد قبل از خريد آسياب قهوه صنعتي اين مساله را مورد بررسي قرار دهيد.
  • قدرت گرايندر هم يكي ديگر از ويژگي هاي مهم محسوب مي شود. رابطه مستقيمي بين قدرت موتور و عمر و دوام دستگاه برقرار است زيرا هر چقدر قدرت بيشتر باشد استهلاك كمتر است و فشار كمتري به دستگاه وارد مي شود. علاوه بر اين شما مي توانيد در كمترين زمان ممكن بهترين بهره وري را داشته باشيد.
  • هاپر يا مخزن بزرگ كمك مي كند تا شما حجم بيشتري از قهوه ار يكجا آسياب كنيد همچنين بايد هاپر قابليت جدا شدن و شستشو داشته باشد در غير اين صورت كيفيت و خروجي كار شما عالي نخواهد بود. اكثر گرايندرهاي صنعتي بين 3 تا 5 كيلو گرم ظرفيت هاپرشان است.
  • داشتن تنوع درجات بخصوص در گرايندرهاي صنعتي يك ضرورت است زيرا شما بايد بتوانيد براي انواع دستگاه هاي قهوه ساز پودر قهوه آماده كنيد در غير اين صورت دستگاه كاربردي نيست! به همين دليل بايد درجه زبري و نرمي متنوعي در دستگاه تعبيه شده باشد تا هر نوع آسيابي را امكان پذير كند.
  • انتخاب بدنه محكم و مرغوب را هم فراموش نكنيد بسياري از آسياب ها متاسفانه جنس بدنه مرغوبي ندارند و شايد در نگاه اول اين مساله چندان مهم نباشد اما در نظر داشته باشيد به مرور زمان اثرات قهوه بر روي بدنه ظاهر مي شود اگر بدنه جنس مرغوبي نداشته باشد اين اثرات ماندگار خواهند بود و باعث از بين رفتن زيبايي ظاهري آسياب شما مي شوند پيشنهاد ما انتحاب آسياب هايي از جنس فلزي با پوشش استاتيك مي باشد.
  • آسياب قهوه صنعتي با كمترين پرتي هم يكي ديگر از ويژگي هاي بهترين گرايندر قهوه صنعتي و نيمه صنعتي است. يك اسياب معمولي حدوداً بين 200 تا 300 گرم پرتي را دارد اين در حالي است كه آسياب هاي قهوه حرفه اي اين مساله به حداقل يا به صفر مي رسد. با توجه به اينكه دانه هاي قهوه گران هستند در آسياب هاي پشت سر هم، اين فرآيند باعث صرفه جويي اقتصادي مناسبي است.
  • طراحي ظاهري و داشتن رنگبندي متنوع هم مي تواند از آيتم هاي مهم باشد بخصوص كه قرار است براي مكان هايي همچون قهوه فروشي و كافي شاپ ها به عنوان دكور استفاده گردد.
  • ضمانت و خدمات پس از فروش هم از ديگر از فاكتور هاي مهم يك دستگاه آسياب قهوه صنعتي مي باشند. همانطور كه مي دانيد دستگاه هاي گرايندر با كاركرد زياد نياز به تعمير و نگهداري پيدا مي كنند و بايد قطعاتي از آنها عوض شود؛ اگر اين قطعات در بازار موجود نباشد و يا در صورت وجود با قيمت نجومي ارائه شود مقرون به صرفه نخواهد بود.
  • قيمت اسياب قهوه صنعتي يكي از خوصوصياتي است كه با در نظر گرفتن فاكتورهاي ياد شده بالا پايين مي شود.

 آسياب قهوه صنعتي ايراني  بخريم يا خارجي ؟ چرا؟

همانطور كه مي دانيد قيمت انواع آسياب قهوه خارجي بسيار بالاتر از ايراني است. از طرفي آسياب قهوه با برندهاي خارجي به دلايل خاصي پشتيباني و خدمات پس از فروش ندارند. به همين دليل بعد از بروز مشكل يا خرابي شما بايد هزينه هاي زيادي را براي تهيه قطعه و لوازم پرداحت كنيد و در برخي از موارد بايد دستگاه جديد جايگزين نماييد از اين رو پيشنهاد ما خريد آسياب قهوه ايراني است زيرا اين مشكلات را نخواهد داشت. خوشبختانه صنعت قهوه و آسياب قهوه رشد چشمگيري داشته و صنعتگران توانمند توانسته اند آسياب هاي عالي را عرضه كنند. يكي از برندهاي مطرح آسياب قهوه در ايران برند يوكار است. آسياب قهوه يوكار با داشتن تمام ويژگي هاي مهم توانسته يكي از بهترين آسياب هاي ايراني در كشور باشد. براي اطلاع از مشخصات آسياب قهوه يوكار يا ديدن قيمت گرايندهاي قهوه يوكار مي توانيد به وب سايت اين مجموعه سر بزنيد.

منبع: https://canvas.apu.edu/eportfolios/2946/as/______